A l´Escola Badalona Port uns follets irlandesos, els Leprechauns, s´han introduït al nostre Laboratori d´Emocions i per Sant Patrick ens han organitzat una Gimkama.

Així jugant, els nens i nenes han pogut conèixer una tradició molt arrelada d´Irlanda. Primer la llegenda de Sant Patrick (un heroi com Sant Jordi, que va fer fora a totes les serps del país) i després qui són aquests entremaliats follets que amaguen un tresor on s´acaba l´Arc de Sant Martí i que els encanta arreglar sabates.

IMG-20160317-WA0008DSCF9135

 

Tots els grups de nens i nenes han passat les diferents proves: cambiar-se la roba i les sabates, trobar els trèvols de la bona sort, reconstruïr l´Arc de Sant Martí, pintar-se la cara com un Leprechaun (ep! però amb els ulls tapats) o passar un circuit sense caure al Mar Atlàntic on viuen les serps, convertint-se en veritables heroïs i heroïnesL´experiència ha estat genial!!!!
DSCF9130

 

 

IMG-20160317-WA0002

 

 

 

 

 

 

 

I al final hem pogut gaudir del tresor, encara que la major troballa ha sigut conèixer aquesta tradició. I es que saber d´ altres cultures, també ens fa crèixer!!!!

DSCF9144