Abans de tenIMG-20151209-WA0032ir el nostre Texturitzador, es va “colar” al Laboratori d´Emocions de l´escola :l´activitat de Brodar.
Feia goig sortir al pati, al menjador després de dinar, … i veure una rotllana de nens i nenes brodant els dibuixos que escollien.
Per nosaltres, brodant feia que la xarxa d´emocions entre els companys i companyes s´enfortís. Podriem dir que es convertia en un moment màgic, d´acompanyar-los amb presència i tranquil.litat.

IMG-20151222-WA0013
La dinàmica repetitiva i rítmica que té l´activitat, els relaxava a la vegada que els divertia. Treballant la psicomotricitat fina, la concentració, la paciència…així com la pertinença de grup sense edat. Així els més “veterans” ajudaven als nouvinguts a enfilar agulla, a triar fils…
I les converses generades? Què bonic sentir-los parlar mentre brodaven! Les paraules i el to de veu canviava, semblava que les frases acompasaven el ball de l´agulla…
I ara … el resultat final!!!! Un coixinet fet amb el seu dibuix brodat. Però són conscients que el camí ja era el propi fi i que l´any que ve un altre bastidor els estarà esperant…..

 Listener