Accions dins la Setmana Europea de Prevenció de Residus
Dins la Setmana Europea de Prevenció de Residus i conjuntament amb l’escola hem dut a terme dues accions per a reduir el malbaratament.
AUDITORIES AL MENJADOR
Hem portat a terme junt amb els alumnes i mestres de Cicle Mitjà l’auditoria alimentària del primer trimestre.
Primer hem calculat el pes d’un menú sencer i l’hem multiplicat pel nombre de comensals. El total del menjar cuinat avui (27/11/2015) era de 29 kg de menjar. Després els inspectors hem informat durant el servei de menjador de l’auditoria i que pesaríem en finalitzar el servei la fracció orgànica per saber el pès del menjar malbaratat. Avui no hi havia merma, ni ossos ni cors ni pells de fruita. A la fracció orgànica només hi havia, doncs, restes d’aliments. En total, 2,5 kg. Els nens i nenes de 3r i 4rt han fet després una valoració a classe i n’informaran als companys de menjador.
Veure informació de tot el procés des del bloc d’Escoles Verdes del centre
D’UNA CAIXA DE CARTRÓ EN FEM UN CALENDARI D’ADVENT!!
Dins les activitats de la Setmana Europea de Reducció de Residus se’ns ha acudit crear un calendari d’advent amb el dibuix de l’escola a partir d’una caixa de cartró plana.
Hem dibuixat la façana i les finestres, ho hem pintat i hem retallat les finestres on apareixen cada dia dibuixos fets per nosaltres. Ja ve Nadal!!!
Veure més informació des del bloc d’Escoles Verdes del centre. La desmaterializació: fer més amb menys
Deixa un comentari